ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

تماس تلفنی بایدن و شاه سعودی درباره ایران و یمن

رئیس‌جمهور آمریکا و شاه سعودی طی تماس تلفنی بر لزوم حمایت‌های واشنگتن از ریاض در برابر عملیات‌های نیروهای یمنی و همچنین برنامه هسته‌ای ایران گفتگو کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 10
کد خبر: ۱۲۱۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در واپسین ساعات شامگاه چهارشنبه به‌صورت تلفنی با «سلمان بن عبدالعزیز آل سعود» پادشاه سعودی گفتگو کرد.

 

کاخ سفید طی بیانیه‌ای با اعلام این خبر گفت: «بایدن در مورد تحولات منطقه‌ای و موضوعات مورد علاقه متقابل، از جمله حملات حوثی‌ها علیه اهدافی در عربستان با ملک سلمان گفتگو کرد».

 

در این بیانیه آمده است: «رئیس جمهور (بایدن) بر تعهد ایالات متحده برای حمایت از عربستان سعودی در دفاع از مردم و سرزمینش در برابر این حملات و حمایت کامل از تلاش‌های سازمان ملل برای پایان دادن به جنگ در یمن تاکید کرد».

 

بر این اساس، بایدن همچنین تعهد خود را به تضمین این که ایران هرگز نمی‌تواند به سلاح اتمی دست یابد تکرار کرد و پادشاه سعودی را در جریان مذاکرات چندجانبه وین قرار داد.

 

کاخ سفید توضیح داد که این دو نفر در مورد مسائل مربوط به منطقه غرب آسیا و اروپا گفتگو و توافق کردند که تیم‌های آنها در هفته‌ها و ماه‌های آینده از نزدیک با یکدیگر هماهنگ باشند.

 

بایدن و سلمان بن عبدالعزیز همچنین بر تعهد ایالات متحده و عربستان سعودی به تضمین ثبات عرضه جهانی انرژی تاکید کردند.

 

شبکه «العربیه» نیز گزارش داد که شاه سعودی به رئیس‌جمهور آمریکا درباره حمایت ریاض از تلاش‌های واشنگتن برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی اطمینان داد.

 

بر این اساس، وی ضمن قدردانی از تعهد آمریکا به حفاظت از عربستان سعودی، بر اهمیت تقویت همکاری دو کشور در مبارزه با تروریسم تاکید کرد.

 

دور هشتم مذاکرات وین از روز گذشته (سه‌شنبه) با برگزاری جلسه دوجانبه بین علی باقری مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران و انریکه مورا هماهنگ‌کننده گفت‌وگوها از سر گرفته شد. علی باقری روز سه‌شنبه برای شرکت در این گفت‌وگوها در رأس هیأتی وارد وین شده بود.

 

روز گذشته یک رسانه آمریکایی گزارش داد چین و روسیه در جریان مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین، آمریکا را برای پذیرش مطالبات ایران تحت فشار قرار داده‌اند. /فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار